Wonen & leven

Mijn favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Wonen en leven in Drenthe

Wie kent het niet, dat vakantiegevoel. Openslaande deuren, weidse blikken over het landschap en genieten van de rust en de ruimte. Drenthe kent nagenoeg geen files, biedt veel woon- en leefgenot en uitstekende culturele voorzieningen. Op het gebied van sociale voorzieningen laat Drenthe niets te wensen over. De mensen zijn recht door zee, boordevol leven en vitaliteit. Hier ontmoet je nog `naoberschap' en gemoedelijkheid.

Dit is maar één van de kwaliteiten van Drenthe. De diversiteit van het wonen is al net zo onuitputtelijk als de gevarieerde landschappen die Drenthe biedt. Wonen in een boerderij buiten, in een rustig dorp, een historisch pand aan een gracht midden in het centrum van de stad of in een bruisende ruim opgezette nieuwbouwwijk met architectonische staaltjes bouwkunst.

Een ander bijkomend voordeel is dat Drenthe relatief goedkoop is om te wonen, de huizen in Drenthe betaalbaar zijn, de bereikbaarheid optimaal en kinderen kunnen opgroeien in een veilige leef- en woonomgeving. Niet voor niets is uit onderzoek gebleken dat Drenthe de gelukkigste provincie van Nederland is. Drenthe scoor hoog op de gemeenschapszin, het cultureel erfgoed besef, nabijheid van natuur, duurzaamheid, veiligheid, weerbaarheid en toegankelijkheid van politieke bestuur.

In Drenthe ervaar je kwaliteit van leven!

Geïnteresseerd in het wonen, leven en werken in Drenthe?
Stuur dan een mail naar info@marketingdrenthe.nl.

Delen & opslaan

Vind ik leuk
Deel op twitter
Maak favoriet
Stuur per email