Team Marketing Drenthe
 

Bianca NagengastBianca Nagengast,

Senior Projectmanager

Drenthe lijkt zo normaal, gewoon. Het besef dat je het voorrecht hebt om te wonen in een prachtige provincie, te werken in een inspirerende omgeving en de vrijheid die wij hebben voor onze kinderen dat komt als ik in het Westen ben voor een afspraak. Ik ben blij dat ik na mijn werk in de auto kan stappen en binnen 15 minuten weer thuis kan zijn. Samen met mijn kinderen op de fiets binnen 10 minuten midden in de natuur ben en geniet van de vrijheid en ruimte die ik heb in Drenthe. Drenthe doet echt wat met me!

Yvonne Cornax,

Senior Projectmanager

Drenthe is voor mij thuiskomen. Na mijn studie heb ik nog een paar jaar in Breda gewoond. Heel bewust hebben wij de keuze gemaakt om terug te verhuizen naar het noorden. Met mijn gezin woon ik in Peize, voor de kinderen is het hier heerlijk. Drenthe zit vol avonturen voor kinderen zoals verrassende kindervoorstellingen midden in de natuur, leuke attracties, ontdekkingspaden en meer. Vooral kunnen mijn kinderen hier heerlijk buitenspelen en vriendjes maken. Voor mijzelf is elk seizoen weer mooi, zelfs op een regenachtige dag is het genieten, door de regenvlagen en mist ontstaat er vaak een sprookjesachtig landschap. Er zijn dan vele restaurants en café’s waar je met een goed glas wijn en een lekker hapje heerlijk kunt genieten van het Drentse leven. Ik voel me dan ook helemaal thuis, Drenthe doet me goed.

Lars Borgdorff,

Senior Projectmanager

Ondernemers kunnen in Drenthe hun dromen laten uitkomen. Drenthe is dicht bij alles! Naast de hectiek van het ondernemerschap kun je hier weer nieuwe energie halen uit de prachtige omgeving. Drenthe doet, door het nemen van initiatieven, stevig mee als het gaat om thema's als duurzaamheid, innovatie, biobased economie enz. Ik ben heel blij dat ik hier ben opgegroeid en dat mijn kinderen dat nu ook zo ervaren. Het gevoel van een gemoedelijke samenleving van toen ik zelf klein was herken ik nu ook bij mijn eigen kinderen. Straten en panden zijn wat veranderd. Maar dat speciale gevoel blijft.

Sylvia Ouwerkerk

Sylvia Ouwerkerk,

Projectmanager

Ik ben geboren en getogen in Drenthe, maar pas sinds ik in 2007 bij Marketing Drenthe ben komen te werken zie ik hoe mooi Drenthe eigenlijk is. Ik denk dat ik de natuurlijke omgeving waarin ik opgegroeid ben als ‘normaal’ beschouwde. Ik stond er niet zo bij stil. Toch heb ik er nooit over getwijfeld of ik naar het Westen wilde om te studeren of te werken. De filevrije wegen en de rust waardeer ik echt in Drenthe. In 2010 heb ik een rondreis door Azië gemaakt. In Azië loop je tegen de mooiste plekjes aan, maar ook tegen ontzettend drukke en chaotische steden. Ik vond het dan ook heerlijk om na een half jaar weer thuis te komen in Drenthe. 

Leonie Wiers,

Projectmanager

Opgroeien in een Drents dorp is idyllisch: Hutten bouwen, picknicken in het bos, kamperen in de tuin en zomers zwemmen in natuurplassen. Het leven in Drenthe ben ik pas echt gaan waarderen toen ik in Groningen studeerde en in Hilversum stage liep. De stad heeft ook z’n charmes, zeker als student, maar toch kwam ik elk weekend terug naar het mooie Drenthe om te werken, te voetballen en om vriendinnen op te zoeken. In de zomerperiode is Drenthe ontzettend bruisend! Meerdere dagen per week worden er diverse evenementen georganiseerd waar ik graag een bezoekje aan breng. Gemoedelijk, genieten en thuiskomen zijn voor mij de sleutelwoorden van Drenthe.

Helga Halma,
Management
assistente

Mijn jeugd heb ik doorgebracht zeilend op het Zuidlaardermeer en paardrijdend door de bossen van Schipborg. Mede daardoor is de liefde voor Drenthe diep geworteld en ben ik iedere dag dankbaar dat ik hier ben opgegroeid. De rust, ruimte, verscheidenheid aan natuur en de mentaliteit van de mensen geven mij inspiratie om creatief te zijn en geven ruimte voor mijn werk en sportiviteit. Ik ben een gelukkig en dankbaar mens, dat is wat Drenthe met mij doet.

Delen & opslaan

Vind ik leuk
Deel op twitter
Maak favoriet
Stuur per email

Mijn favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.