Mijn favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Delen & opslaan

Vind ik leuk
Deel op twitter
Maak favoriet
Stuur per email

Open Bedrijvendag Drenthe
Zaterdag 5 november 2016


Met 450 deelnemende bedrijven en 75.000 bezoekers is de Open Bedrijvendag Drenthe de "grootste open dag van Nederland". Ook dit jaar kunt u weer een kijkje gaan nemen achter de deuren die normaal voor u gesloten blijven. Altijd al willen weten wat dat ene bedrijf eigenlijk doet? Bezoek de Open Bedrijvendag Drenthe op zaterdag 5 november 2016. Bedrijven organiseren o.a. demonstraties, workshops en rondleidingen voor jong en oud. 

Beroepskeuze voor kinderen
De Open Bedrijvendag is ook de uitgelezen kans voor scholieren om een kijkje te nemen achter de schermen van een bedrijf. Zij ondervinden tijdens dit evenement waar hun interesses liggen en vergroot het o.a. de kennis en het inzicht op het gebied van mogelijke beroepskeuzes
 
Saamhorigheid
Zzp’ers en andere kleine bedrijfjes slaan op meerdere locaties de handen ineen om gezamenlijk op zogenaamde clusterlocaties bezoekers te verwelkomen. Dit zorgt voor een groot saamhorigheidsgevoel onder de ondernemers en biedt de bezoeker een goed overzicht van de diversiteit van het Drentse bedrijfsleven.
 
Kracht van het evenement.
Het aanvankelijk Hoogeveense concept bewijst zich Drenthe breed. De uitstekende samenwerking tussen de gemeentes, ondernemersverenigingen, parkmanagementorganisaties en ondernemers maakt de Open Bedrijvendag Drenthe een evenement dat de komende jaren kan uitgroeien tot ongekende grote. 
 
De Open Bedrijvendag Drenthe is een initiatief van Marketing Drenthe en de Drentse deelnemende gemeenten. 

Meer informatie over de Open Bedrijvendag Drenthe en de deelnemende bedrijven vind je op de website www.obddrenthe.nl.

Drenthe op Twitter