Drenthe op Twitter

Ondernemers Fabriek Drenthe

Ondernemers Fabriek Drenthe ondersteunt de ontwikkeling van ambitieuze ondernemers. Van starter tot gevestigde doorgroeier. Door het aanbieden van diverse faciliteiten als coaching, huisvesting, netwerken, workshops, master classes en expertises op het gebied van bijvoorbeeld marketing-, export- en innovatievraagstukken worden doelen omgezet naar een succesvol resultaat.


 

De mooiste plek om te starten!

De Fabriek biedt aan ca. 12 starters werkruimte om hun startup in een dynamische gezamenlijke ruimte zo succesvol mogelijk te maken. Daarmee bieden we o.a. inspiratie, een netwerk, faciliteiten (keuken, centrale receptie) en coaching. Er geldt een selectie op basis van ondernemersprofiel en ambitie.

Voor ambitieuze starters en groeiers

Je bent gestart met een eigen onderneming of hebt serieuze plannen om dat te gaan doen. Misschien ben je al even bezig. Ondernemers Fabriek ondersteunt starters en groeiende ondernemers in hun ondernemerschap door het aanbieden van faciliteiten als coaching, workshops, intervisie, een netwerk, etc. Sommige starters komen in aanmerking voor huisvesting in de Fabriek. Geinteresseerd? Meer informatie vind je op www.ondernemersfabriekdrenthe.nl.