De Drentse Onderneming van het Jaar heeft een nieuwe website: www.drentseondernemingvanhetjaar.nl. Hier vindt u alle informatie over de editie van 2017.


Drentse Onderneming van het Jaar 2016

De Drentse Onderneming van het Jaar 2016 is gewonnen door De Groot Installatiegroep uit Emmen. Tijdens een spannende finale in theater De Nieuwe Kolk in Assen, kwam De Groot als winnaar uit de bus. De Groot is daarmee de eerste winnaar van de titel: Drentse Onderneming van het Jaar.

De jury was onder de indruk van het bedrijf en de rol die ze vervult in en voor de samenleving. Het familiebedrijf dat is opgericht in 1965, is in ruim 50 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse installatiebranche. Zo is de techniek van De Groot terug te vinden in (zoals ze dat zelf noemen) Grootse projecten, in binnen- en buitenland. Een mooi voorbeeld hiervan is de brandbeveiliging in De Rotterdam, het grootste gebouw van Nederland. Maar ook installaties in het Centraal Station van Amsterdam, het UMCG en De Nieuwe Kolk zijn afkomstig van De Groot.

Lees het complete juryrapport (pdf).


 

Een terugblik op de finale