Werken & Ondernemen

Werken en ondernemen

Ontwikkelingen in Drenthe krijgen positieve aandacht binnen de contouren van het prachtige landschap. In Drenthe werken en ondernemen is een manier van leven!

Ondernemen in Drenthe

Moderne werkgelegenheid neemt hier een grote vlucht en het aantal startende ondernemers ligt in Drenthe boven het landelijke gemiddelde. Drenthe is een dynamische provincie die uitnodigt te investeren en ruimte biedt voor creatief ondernemerschap. In Drenthe staan zaken als onderwijs en investeringen in het innovatieve ondernemerschap hoog op de agenda en is er aandacht voor duurzaamheid en kennis.

Meer informatie over ondernemen in Drenthe.

Werken in Drenthe

Ook op het gebied van 'werken' laat Drenthe niets te wensen over. Zo kent Drenthe geen files en kan je dus in alle rust 's ochtends naar het werk rijden. Drenthe biedt ook veel woon- en leefgenot en uitstekende culturele en sociale voorzieningen. Een ander bijkomend voordeel is dat de huizen in Drenthe betaalbaar zijn, de bereikbaarheid optimaal en kinderen kunnen opgroeien in een veilige leef- en woonomgeving.

Op zoek naar een nieuwe baan of benieuwd naar wat voor vacatures er in Drenthe beschikbaar zijn? Ga gauw naar onze vacaturebank en bekijk alle vacatures op WO, HBO en MBO niveau!