Kwaliteit van leven

Bij een bezoek aan Drenthe beleef je momenten dat even niks moet en komt het grote inzicht. Je komt tot rust en ineens weet je hoe het verder moet: een nieuwe baan, een verhuizing of een goed idee voor je bedrijf. Keuzes of beslissingen zijn vaak geen rationeel proces. Midden in de stilte en de overweldigende natuur van Drenthe, krijg je ineens een idee of neem je een besluit, zonder dat je er bewust over aan het nadenken bent. Als je ontspannen bent lijken je gedachten zich vanzelf te ordenen. Met alle voordelen voor de rest van je leven. Welkom in Drenthe.

Jet over haar stap naar Drenthe

Henk en JetAls geboren en getogen Noordeling verhuisde ik op mijn 20e vanuit Nieuw-Buinen naar het Westen, naar Amersfoort. Mede omdat er veel werkgelegenheid was en ik vrijwel meteen na mijn studie hier een goede baan kreeg in de Makelaardij bleef ik “hangen”. Al jaren kriebelde het om terug te keren naar Drenthe.
We kregen kort op elkaar twee kindjes Lotus is drie en Linden bijna twee. Onze dochter van drie is een eczeemkindje. Ze is gevoelig en komt echt tot rust als ze bij oma in Drenthe is. Ongelooflijk hoe goed ze daar beiden slapen.

Lees hier hoe Jet en haar gezin de stap naar Drenthe ervaren.

Drentse vrouwen

Drentse vrouwNergens schildert de natuur met een breder kleurenpalet dan hier in Drenthe. Verschillende kleuren groen voor de bossen, geel voor de zandverstuivingen en prachtig paars voor de heide. Het prachtige besloten landschap, de rust en de mentale ongedwongenheid, kernwaarden die uniek zijn voor Nederland, bieden een belangrijke basis voor een prettig aangenaam en kwalitatief leven. Drenthe biedt de optimale omgeving waarbinnen je in de hectiek van alle dag tot rust komt. Drenthe geeft ons de inspiratie om het maximale uit het leven te halen.

Lees hier het hele verhaal van Pascalle, Nicole, Tanja en Marinette

Drentse gezinnen

Drentse gezinnenRust, ruimte en de natuur om je eigen leven te leiden. Alle 5 geportretteerde gezinnen zijn het roerend met elkaar eens. Dit is wat Drenthe hun biedt. De mogelijkheid om hun leven te leiden waar ze over gedroomd hebben. Zichzelf te kunnen ontplooien, maar ook hun kinderen de veiligheid kunnen bieden om zorgeloos op te groeien. Na Zwolle verdwijnt de hectiek en het jachtige leven en maakt plaats voor de rust. Eenmaal de drentse provinciegrens over ervaren ze allemaal het gevoel van thuiskomen.

Lees hier het hele verhaal van de vijf drentse gezinnen

 

Delen & opslaan

Vind ik leuk
Deel op twitter
Maak favoriet
Stuur per email

Mijn favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.