Uitzendingen BNR Nieuwsradio
"Zaken doen met..." in Drenthe

Ondernemend Drenthe op de kaart zetten! In 2015 heeft Marketing Drenthe samen met Projectenbureau Drenthe d.m.v. een 6 tal live uitzendingen het economische gezicht van Drenthe laten zien. 

Meppel
Een tweetal bedrijven die in de verkiezing van meest innovatieve bedrijven in de landelijke top 100 staan (CO-Stop en Watter) hebben in de 6e uitzending laten zien en horen dat deze nominatie meer dan terecht is. Gino Spijkerman van podiumbouwer Interstage vertelt dat zij na bouw van het Eurovisie Songfestival ook Europees aan het doorbreken zijn. De bijzondere samenwerking van de Health Hub Roden met al haar partners kwam tijdens de live uitzending ook onder de aandacht.
Beluister hier de uitzending van dinsdag 22 september

Landal Green Parcs “Land van Bartje
Landal “Land van Bartje” was de locatie van de 5e uitzending waarin het thema toerisme centraal stond. Gasten tijdens deze live uitzending waren o.a. Harm Lassche en Gert Jakobs over het NK Wielrennen in Drenthe. Directeur marketing en sales Wander Groot van Landal GreenParcs was samen met Gedeputeerde Henk Brink aan het woord over de verblijfsrecreatie in Drenthe en het belang van goede samenwerking.
Beluister hier de uitzending van dinsdag 16 juni

Coevorden 
Tijdens de uitzending In Coevorden was de hoofdgast Marco van de Kreeke van Groningen-Eelde Airport. Tijdens de uitzending is de economische aantrekkingskracht van het Noordelijke vliegveld nogmaals onderstreept. Ook hebben Gerard Kremer van NLinvesteert, en het Europark Emmen-Coevorden uitleg gegeven over hun innovatieve diensten en producten.  
Beluister hier de uitzending van dinsdag 19 mei

Bedrijven Contact Dagen Drenthe
Na de verkiezing als Drents Ondernemer van het Jaar mocht Yvonne Kooi van Royal Goedewaagen met de vel begeerde trofee aan de desk plaatsnemen. Ook Astron en Dave de Groot van MKB Fonds samen met BioBoxx hebben vanuit Assen kunnen vertellen welke waarde zij toevoegen aan economisch Drenthe. 
Beluister hier de uitzending van dinsdag 14 april

Biobased Business Event
Dinsdag 17 maart was BNR Nieuwsradio was te gast bij het Biobased Business Event in Emmen. Gasten tijdens deze tweede uitzending waren Frankwin van Beers van het Wildlands Adventure Zoo Emmen, Patrick Bemelmans van Green Pac, Geert van der Wal van het UWV en Eric Gerritsma van Holland Green Machine.  Nieuwsgierig naar de onderwerpen tijdens deze uitzending?
Beluister hier de uitzending van dinsdag 17 maart

Hoogeveen
De eerste uitzending vond plaats in het gemeentehuis in Hoogeveen. In Hoogeveen hebben Fokker locatiedirecteur Rob Goossens en gedeputeerde Ard van der Tuuk onder andere gesproken over de stuwende kracht van een grote innovatieve speler op de lokale economie. 
Beluister hier de uitzending van dinsdag 17 februari